Ons team  /  Ondersteuning  / Wouter Harmsen 

Wouter Harmsen


Waar kom je vandaan?

Ik ben Wouter Harmsen, 31 jaar en werk als Recruiter bij Groenpand. Opgegroeid in het rustige Bennekom en Wageningen en woon sinds mijn studententijd met veel plezier in Utrecht. Ik ben opgeleid in Product Design, heb een tijd als zelfstandig Webdesigner gewerkt en in 2018 de switch gemaakt naar recruitment. Ik ben een manusje van alles al zeg ik het zelf ;) Bij Groenpand heb ik naast recruitment nog een aantal andere werkzaamheden op gebied van IT en automatisering, hardware, het optimaliseren van HR processen. Ik vind het ook heerlijk om zo nu en dan met de installateurs op pad te gaan en de handjes te laten wapperen.

Waarom werk je bij Groenpand?

Sinds mijn afstuderen heb ik leuke banen gehad, met fijne collega’s samengewerkt en mooie prestaties weten te behalen. Toch voelde het alsof er nog iets ontbrak maar wist ik dit nooit goed te plaatsen. Naarmate ik ouder werd en hierdoor steeds bewuster werd van de klimaat problematiek, was het ineens duidelijk: ik wil werken voor een bedrijf die positieve impact wilt maken en niet bijdraagt aan het probleem. Een mooie missie om voor te werken en tegelijkertijd je brood mee te verdienen.

wouter harmsen
Groenpand is een bedrijf waar je je idealen in praktijk kunt brengen, werken met fijne en gemotiveerde collega’s en een plek waar je jezelf kunt zijn. Omdat we bij Groenpand graag alles in eigen beheer houden hebben veel collega’s nog een aantal taken naast hun standaard werkzaamheden. Iets wat ik erg leuk vind omdat dat het werk lekker divers maakt.

Wie of wat inspireert je?

Ik hou erg van techniek en vind het heel tof als het gebruikt kan worden om de wereld en stukje beter te maken.

Wat doe je verder nog?

Ik ben graag actief bezig, sport graag, heb onlangs surfen ontdekt wat ik geweldig vind. Daarnaast vind ik het heerlijk om een stukje door de stad te cruisen op mijn longboard. Er lopen altijd wel een paar klus of DIY projecten, zo heb ik onlangs een racefiets uit 1978 volledig uit elkaar gehaald en omgetoverd tot hip singelspeed fietsje, of ontwerp ik meubilair.