Volg ons

Groenpand Maatwerk wordt Enoma

Op 1 januari 2024 gaat Groenpand Maatwerk, voorheen de zakelijke installatietak van Groenpand, verder onder de naam Enoma, wat staat voor ENergie Op MAat. De bedrijven Enoma en Groenpand gaan beide zelfstandig verder. Beide bedrijven verduurzamen panden. Groenpand richt zich daarbij op woningen, Enoma juist op bedrijfspanden. Groenpand en Enoma hebben de afgelopen jaren beiden een heel eigen werkwijze ontwikkeld en hebben zich daarmee gespecialiseerd in hun eigen doelgroep. Zodoende is dit hét moment om ieder op eigen benen te staan.

Bijna tien jaar geleden werd Groenpand opgericht met als doel om van elk pand in Nederland een energiepositief pand te maken. Door advies en ontwerp, uitvoering van installaties en het leveren van groene stroom en groen gas realiseert Groenpand al bijna 10 jaar deze missie. Al na een paar jaar werd duidelijk dat de zakelijke markt vraagt om op maat gemaakte oplossingen. Daarom werd Groenpand Maatwerk opgericht. In de jaren daarna werd door beide bedrijven intensief samengewerkt, door bijvoorbeeld medewerkers uit te wisselen, kennis te delen en soms zelfs samen klanten te bedienen.

Een kleine vijf jaar later is Groenpand Maatwerk uitgegroeid tot een ervaren team van specialisten dat precies weet hoe ze de verduurzaming van een bedrijfspand kan aanvliegen en behoort Groenpand tot de grootste particuliere verduurzamers van Utrecht.

“Vanaf het moment dat ik bij Groenpand binnenkwam, ben ik nog meer verliefd geworden op het vak verduurzamen. Ik ben dankbaar dat ik inspirationeel leiderschap van dichtbij heb mogen ervaren en ik verheug me erop om samen maar apart Nederland nog mooier te maken”

Mike Geytenbeek
, algemeen directeur van Enoma.
"De afgelopen jaren heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe het team van Enoma zich heeft ontwikkeld tot een gedreven club mensen, met veel expertise en met lol in het werk. Het voelt wel een beetje alsof er een kind het huis uit gaat zo."

Joren Harmanny, oprichter Groenpand.

Concreet betekent dit dat je voor het verduurzamen van je bedrijfspand, school, VvE, boerderij, winkel, kerk, kantoor of logistieke pand van harte welkom bent bij Enoma. 
Enoma zal onder (deels) nieuwe contactgegevens te vinden zijn. 

enoma logo


Enoma

Franciscusdreef 42-a
3565AC Utrecht

www.enoma.nl  
info@enoma.nl
030 227 15 36

Veelgestelde vragen


Klimaatstichting HIER keurt groene stroom van Groenpand als écht groen