Volg ons

Over Groenpand


Groenpand is een nieuw type energiebedrijf. Ons doel is om woonhuizen en kantoren stap voor stap te vergroenen zodat ze helemaal onafhankelijk worden van vervuilende, fossiele brandstoffen. Dit is een reëel doel; iedereen kan tegenwoordig meedoen. Het verwezenlijken van ons doel is bovendien hard nodig. Fossiele brandstoffen raken in rap tempo op en de gevolgen voor het milieu van onze enorme CO2 uitstoot zijn niet te overzien.

Ons verhaal

In 2014 richtten idealistische milieuwetenschappers Joren Harmanny en IJmert Muilwijk Groenpand op. In dit filmpje interviewt filmmaker Marijn van Rossum de mensen die betrokken zijn bij het bedrijf en volgt de opkomst van de Nederlandse social enterprise.

 
 

In 3 stappen je pand vergroenen


1 Energie besparen

Onze energieadviseurs geven breed, onafhankelijk bespaaradvies. Met dit persoonlijke rapport kun je stap voor stap energie besparen. Daar begint het mee!


2 Duurzame installaties

Ook jouw huis of kantoor kan energiepositief worden. Groenpand  installeert zonnepanelen, PVT-panelen, warmtepompen, groendaken en laadpalen. Zo wordt het een echt groenpand. 


3 Groene energielevering

De resterende energie die je van het net afneemt, kan Groenpand Energie jou groen leveren. Voor een groot deel komt onze stroom zelfs van onze eigen zonnepaneel-klanten. Al onze stroom is 100% afkomstig van Nederlandse zon en wind. 

 

portretten groenpand medewerkers

Wij bouwen op en met goede mensen

Wij van Groenpand geloven in een wereld die draait op duurzame energie. Die overgang naar duurzame energie kunnen we niet alleen tot stand brengen. Daar hebben we gedreven en getalenteerde mensen voor nodig die ook in deze missie geloven.

Bekijk ons team