Zonnepanelen

Eigen energie opwekken met zonnepanelen


Wek ook je eigen zonnestroom op! Je wordt minder afhankelijk van energieleveranciers en stijgende energieprijzen en je helpt mee aan een beter klimaat. Groenpand geeft jou persoonlijk advies waar je op kunt vertrouwen en de zonnepanelen worden geïnstalleerd door onze eigen enthousiaste vakmensen.

Of het nu gaat om schuine daken, platte daken, boerenschuren of woonboten, Groenpand heeft op al deze daken zonnepanelen geplaatst. Overweeg je zonnepanelen te installeren op jouw dak? Vraag een bezoek aan van één van onze adviseurs die je persoonlijke situatie opmeet. Wanneer we met je in gesprek gaan over zonnepanelen, kunnen we gelijk kijken naar mogelijkheden om energie te besparen. Is het wel nodig om het volledige energieverbruik op te wekken? Groenpand levert zo een compleet advies op maat.

Neem je naast zonnepanelen ook groene stroom en gas bij Groenpand af? Dan kunnen we gelijk je maandelijkse voorschotbedrag naar beneden bijstellen.


Vraag direct een offerte aan ❯

Onze zonnepanelen installateur
Jacob Jan

zonnepaneel installateur jacob jan

“Ik vind het een mooi moment om aan het einde van een klus mensen de hand te schudden en succes te wensen met hun eigen energie-opwekking.”

3 Redenen om zonnepanelen te laten installeren

Zonnepanelen, ook wel PV panelen genoemd, hebben volgens ons drie belangrijke voordelen ten opzichte van oude energiebronnen, zoals kolen, gas of olie.


hoge groene bomen

1 Goed voor de planeet

Voor zonne-energie hoeven we geen kolen en gas meer te verbranden. Zo komt er minder roet, fijnstof en CO2 in de lucht. De belangrijkste grondstof voor zonnepanelen (silicium) is overal te vinden en kunnen we nog duizenden jaren gebruiken om zonne-energie mee op te vangen.

blauwe lucht met zonnepanelen

2 Geld besparen met zonnepanelen

Als je zelf elektriciteit opwekt is de winst ook voor jezelf. Met zonnepanelen kun je per direct de helft van je maandelijkse elektriciteitskosten besparen. Als je een gemiddeld aantal apparaten in huis hebt, komt de besparing neer op ongeveer €1.500,- per jaar!

vader en dochter voor dak met zonnepanelen

3 Je eigen energiebedrijf

Met zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen van je energieleverancier en ben je dus minder afhankelijk. Dat scheelt een boel zorgen door stijgende energieprijzen.

Waarom kiezen voor Groenpand?

 Service met een glimlach door ons eigen deskundige installatieteam

 Van begin tot eind écht duurzaam

 Ruime ervaring met al 4.000+ installaties in Utrecht

 Breder aanbod dan alleen zonnepanelen

 Mogelijkheid om onderhoudscontract af te sluiten

 Nu met 30 jaar garantie *

* op Solitek panelen 

Groenpand is tot 3x25 InstallQ gecertificeerd 

groenpand teamfoto

Merken waar we mee werken

Familie de Vries

“Nadat wij afgelopen zomer de zonnepanelen hebben laten installeren op ons dak is bijna iedereen uit de straat even komen kijken. Inmiddels zijn er bij vijf anderen ook panelen geplaatst. Als het zo doorgaat, wekken we straks als straat meer elektriciteit op dan dat we verbruiken.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 / 5.

Bekijk meer reviews

3500 kWh
Verbruik per jaar
15
Panelen geplaatst
3500 kWh
Eigen opwek per jaar
0 kWh
Netto verbruik
€ 800
Besparing

Projecten waar we trots op zijn

zonnepanelen op plat dak appartementencomplex
Zonnepanelen op plat dak wooncomplex in Deventer

Voor elke bewoner zonnepanelen, in totaal dus 430. Dat is het aantal panelen Groenpand op een wooncomplex in Deventer mocht installeren, in opdracht van SW Vastgoedverbetering. Een mooie puzzel, vertelt onze projectleider Tristan.

sedumdak met zonnepanelen
Een gecombineerd groendak met zonnepanelen in Bunnik

In Bunnik is Groenpand een bekend gezicht. De bewoner van deze woning werd door een goede kennis uit het dorp op het bedrijf gewezen. De keuze voor Groenpand was al snel gemaakt door de gemotiveerde mensen en de mogelijkheid om producten te combineren.

groendak in Utrecht met sedumplantjes
Een groendak met zonnepanelen in Utrecht

De bewoner van deze woning in Utrecht is geen voorloper in duurzaamheid, maar wilde wél graag zijn energieverbruik compenseren en vergroenen waar het kan. Op het dak van zijn woning legden we een prachtig groendak aan, en op zijn garage kwamen een aantal zonnepanelen te liggen.

Hoe werkt het

Je vraagt een offerte aan op onze website
Wij nemen meestal binnen 5 dagen contact met je op en maken eventueel vast een indicatie
Wij komen langs voor een huisopname om je wensen door te nemen de technische mogelijkheden te bepalen
Je ontvangt een definitieve offerte

Vaak krijg je de offerte nog dezelfde dag toegestuurd. Is je dak iets complexer, dan kan het wat langer duren (meestal binnen 3 dagen).

Je geeft akkoord op de offerte en we plannen de installatiedag in
De zonnepanelen worden op jouw dak geplaatst en jij wekt vanaf die dag je eigen zonnestroom op!

Veelgestelde vragen over zonnepanelen


Andere producten