Volg ons

Aanbod /  Installaties  /  Zonnepanelen

Zonnepanelen: 
Zelf energie opwekken​


Wek ook je eigen zonnestroom op! Met zonnepanelen ben je minder afhankelijk van wisselende energieprijzen en je helpt mee aan een beter klimaat. Groenpand geeft jou persoonlijk advies waar je op kunt vertrouwen. De duurzaamste zonnepanelen worden geplaatst door onze enthousiaste installateurs.

Vraag direct je offerte aan 

Zonnepanelen op je bedrijfspand? 

Of het nu gaat om schuine daken of platte daken, woningen, bedrijfspanden, VvE's, sporthallen, kerken, kantoordaken, boerderijen, winkels, buurthuizen of zorginstellingen, Groenpand heeft op al deze daken zonnepanelen geïnstalleerd. 

Onze ervaren adviseurs maken een passend aanbod voor jouw dak en stroomgebruik. Daarbij vragen we ook altijd even naar je toekomstplannen, bijvoorbeeld of je van plan bent elektrisch te gaan rijden met je eigen laadpaal

Bij Groenpand zetten we ons elke dag in voor een eerlijke, schone en duurzame wereld. Wij werken verantwoord voor mens en milieu. Onze zonnepanelen en omvormers hebben een hoog rendement en gaan lang mee. Vraag eens naar ons Europees geproduceerde zonnepaneel. We zorgen ervoor dat onze installateurs altijd veilig het dak op kunnen en zij dragen kleding van biologisch katoen. Da's pas duurzaam verduurzamen!

Vraag je offerte aan voor zonnepanelen en ontdek hoeveel zonnestroom jij thuis kunt gaan opwekken!

Vraag je zonnepanelen offerte aan 

Zonnepanelen installateur
Alijt

zonnepanelen installateur Alijt op een schuin dak

“Ik vind het een mooi moment om aan het einde van een klus mensen de hand te schudden en succes te wensen met hun eigen energie-opwekking.”

3 Redenen om zonnepanelen te laten installeren

Zonnepanelen, ook wel PV panelen genoemd, hebben volgens ons drie belangrijke voordelen ten opzichte van oude energiebronnen, zoals kolen, gas of olie.


hoge groene bomen

1 Goed voor de planeet

Voor zonne-energie hoeven we geen kolen en gas meer te verbranden. Zo komt er minder roet, fijnstof en CO2 in de lucht. De belangrijkste grondstof voor zonnepanelen (silicium) is overal te vinden en kunnen we nog duizenden jaren gebruiken om zonne-energie mee op te vangen.

blauwe lucht met zonnepanelen

2 Geld besparen

Laat de apparaten in je woning of bedrijf draaien op je eigen zonnestroom. Zo verlaag je vanaf de eerste maand dat de zonnepanelen op het dak liggen jouw energierekening flink. Je verdient je zonnestroomsysteem binnen enkele jaren terug. Vanaf dat moment maak je tientallen jaren pure winst. 

vader en dochter voor dak met zonnepanelen

3 Je eigen energiebedrijf

Met zonnepanelen hoef je minder stroom af te nemen van je energieleverancier en ben je dus minder afhankelijk. Dat scheelt een boel zorgen door wisselende energieprijzen.

Waarom kies je Groenpand?

  Eigen deskundige zonnepaneel installateurs

 Écht duurzaam en milieuvriendelijk

 Ruime ervaring met al 5.000+ installaties in Utrecht

 Breder aanbod om te verduurzamen

 Mogelijkheid om onderhoudscontract af te sluiten

 30 jaar garantie op Solitek zonnepanelen


Groenpand is tot 3x25 InstallQ gecertificeerd 

Merken waar we mee werken

Hoe krijg ik zonnepanelen op mijn dak?

Je vraagt een offerte aan op onze website
Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op
Wij komen langs voor een persoonlijke huisopname
Je ontvangt vaak diezelfde dag je offerte 
Je geeft akkoord op de offerte en we plannen de installatiedag in
De zonnepanelen worden in 1 dag op jouw dak geplaatst!

Familie de Vries

“Nadat wij afgelopen zomer de zonnepanelen hebben laten installeren op ons dak is bijna iedereen uit de straat even komen kijken. Inmiddels zijn er bij vijf anderen ook panelen geplaatst. Als het zo doorgaat, wekken we straks als straat meer elektriciteit op dan dat we verbruiken."

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.6 / 5.

Bekijk meer reviews

3500 kWh
Verbruik per jaar
15
Panelen geplaatst
3500 kWh
Eigen opwek per jaar
0 kWh
Netto verbruik
€ 950
Besparing

Projecten waar we trots op zijn

zonnepanelen op plat dak appartementencomplex
Zonnepanelen op plat dak wooncomplex in Deventer

Voor elke bewoner zonnepanelen, in totaal dus 430. Dat is het aantal panelen Groenpand op een wooncomplex in Deventer mocht installeren, in opdracht van SW Vastgoedverbetering. Een mooie puzzel, vertelt onze projectleider Tristan.

sedumdak met zonnepanelen
Een gecombineerd groendak met zonnepanelen in Bunnik

In Bunnik is Groenpand een bekend gezicht. De bewoner van deze woning werd door een goede kennis uit het dorp op het bedrijf gewezen. De keuze voor Groenpand was al snel gemaakt door de gemotiveerde mensen en de mogelijkheid om producten te combineren.

groendak in Utrecht met sedumplantjes
Een groendak met zonnepanelen in Utrecht

De bewoner van deze woning in Utrecht is geen voorloper in duurzaamheid, maar wilde wél graag zijn energieverbruik compenseren en vergroenen waar het kan. Op het dak van zijn woning legden we een prachtig groendak aan, en op zijn garage kwamen een aantal zonnepanelen te liggen.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen


Je pand nog meer vergroenen?