Volg ons

Aanbod /  Installaties  /  Laadpaal

Laadpaal: 
aan huis of op kantoor voor jouw elektrische auto


Met een laadstation aan huis laad je snel en gemakkelijk je elektrische auto op. Geen gedoe meer met openbare laadpalen of een verlengsnoer door het raam. Bovendien ben je meestal goedkoper uit doordat je de stroomprijs betaalt die je met je eigen energieleverancier hebt afgesproken. Dat tarief is een heel stuk lager dan wat je bij openbare laadpalen betaalt.

Vraag direct een offerte aan  

Combineer je een laadpaal met zonnepanelen op je dak? Dan kun je de stroom die je daarmee opwekt ook direct gebruiken om je auto op te laden. Dat is pas duurzaam! Onze laadpaal installateur zorgt dat alles correct wordt aangesloten.

Door elektrisch te rijden draag je bij aan een gezonde en leefbare stad. Het is beter voor de luchtkwaliteit omdat er geen schadelijke uitlaatgassen als stikstofoxiden en fijnstof bij vrijkomen. Elektrische auto’s zorgen daarnaast voor 30-55% minder CO2-uitstoot dan brandstof auto’s. Als je groene stroom afneemt bespaar je nog meer CO2.

Onze laadpaal installateur
Douwe

groenpand laadpaal installateur douwe

“Bij Groenpand zijn we gedreven door duurzaamheid, vergroening en een mooiere en betere wereld. Of het ons lukt om dit te bewerkstelligen weet ik niet, maar als we het niet proberen lukt het sowieso niet.”

3 Redenen om een laadpaal te kopen voor thuis


blauwe lucht met zonnepanelen

1 Combineer je laadpaal met zonnepanelen

Laad je auto op met zonnestroom van je eigen dak! Heb je nog geen zonnepanelen? Dit is hét moment! Wij kunnen een laadpaal met zonnepanelen voor je installeren.2 Klaar voor de start

Nooit stress hebben of de openbare laadpaal bij jou in de buurt wel beschikbaar is? Met je eigen laadpaal voor de deur ben je altijd verzekerd van een volle accu.


3 Tot 10 keer sneller laden

Met een laadpaal kun je veel sneller laden dan met een kabel die naar het stopcontact loopt. Ook is het beter voor de accu, er zit namelijk een adapter / computertje in je laadpaal die rekening houdt met de levensduur van je accu.

Waarom kiezen voor Groenpand?

 Combineer je laadpaal direct met zonnepanelen of groene stroom van Groenpand

 Persoonlijk advies, thuis of op afstand

 Van begin tot eind écht duurzaam

 Milieubewust en gedreven voor het klimaat

 Service met een glimlach door onze eigen deskundige laadpaal installateur

techniek nederland

groenpand teamfoto

Merken waar we mee werken

Hoe werkt het

Je vraagt een offerte aan op onze website
We vragen je een aantal foto's te sturen, of komen langs voor een huisopname om je wensen door te nemen en de technische mogelijkheden te bepalen
Je ontvangt een offerte
Na akkoord plannen we de installatie in
Onze laadpaal installateur verzorgt de plaatsing en jij kunt vanaf nu thuis je elektrische auto laden!

Veelgestelde vragen over laadpalen


Je pand nog meer vergroenen?