Volg ons

Aanbod /  Service en Onderhoud  /  Garanties

GarantiesInstallatiegarantie

Bij Groenpand krijg je op alle installaties 2 jaar installatiegarantie (ook wel montagegarantie). Dat betekent dat we fouten die tijdens de installatie door ons zijn gemaakt, volledig gratis herstellen.

Fabrieksgarantie

Groenpand werkt alleen met betrouwbare, kwalitatieve merken. Gaat er binnen de fabrieksgarantie (ook wel productgarantie) toch een apparaat stuk als gevolg van een fabricagefout, dan leveren wij gratis een nieuw vervangend apparaat. Afhankelijk van of je nog installatiegarantie hebt of een Onderhoudsabonnement hebt afgesloten, kan het wel zijn dat je reis- en/of arbeidskosten betaalt.

Reparatiegarantie

Op alle door Groenpand uitgevoerde reparaties krijg je 6 maanden reparatiegarantie. Blijkt het probleem toch niet helemaal opgelost, dan voeren we de aanvullende reparaties volledig kosteloos uit binnen deze periode. Je betaalt dus niet opnieuw reiskosten. 

Zonnestroomsysteem

Warmtepomp

Groendak

Type
Fabrieksgarantie
Kurk isolatie 3 jaar
Wortelwerende folie 5 jaar

LET OP: Hoewel bijna elk dak geschikt is voor een groendak bieden wij, tenzij anders afgesproken, geen garantie dat de dakconstructie stevig genoeg is om het gewicht van een groendak te houden.

Vloer- en bodemisolatie

Type
Fabrieksgarantie
TonZon thermokussens
10 jaar
Isobooster isolatiefolie
10 jaar
Power Insulation Foil (PIF)
10 jaar

Vanaf 30-01-2023 biedt Groenpand niet langer zelf vloer- en bodemisolatie aan. De garantie op onze eerdere installaties blijft natuurlijk wel gewoon geldig.

Laadpaal

Type
Fabrieksgarantie
Easee laadstation 3 jaar


Infrarood panelen

Type
Fabrieksgarantie
Accessoires
Leranti 8 jaar 2 jaar