Volg ons


Triple Solar


De uitvinder van de PVT-warmtepomp

Triple Solar  is in 2009 opgericht en is de uitvinder van de PVT-warmtepomp. Het bedrijf heeft als missie om een gasloze toekomst te realiseren voor iedereen. Triple Solar wil dit bereiken door slimme oplossingen op het gebied van duurzame energie te ontwikkelen en te vermarkten.

 

Wat is een PVT-systeem?

Een PVT-systeem is een combinatie van een warmtepomp en zonnepanelen. Het systeem zet de zonnewarmte en -licht om in elektriciteit en warmte. Zo kun je je woning verwarmen, warm water maken en koelen, zonder fossiele brandstoffen te gebruiken.

Leer meer over het PVT-systeem

Lage milieu impact

Triple Solar produceert zoveel mogelijk lokaal in Nederland, de grondstoffen worden binnen Europa gemaakt en zoveel mogelijk CO2-neutraal getransporteerd. De producten zijn volledig recyclebaar en hebben een lage milieu-impact tijdens het gebruik of productie. Triple Solar werkt samen met partners die maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Groenpand is Gold partner van Triple Solar, wat wil zeggen dat ons personeel up-to-date kennis heeft door een jaarlijkse training en wij volgens InstallQ en Scope 12 normen installeren.