Volg ons

Zonnepanelen op het dak bij eengezinswoningen in Gemeente Bunnik

Simone is in 2020 begonnen als installateur bij Groenpand. Eerder dit jaar werkte ze samen met haar collega’s aan een groepsinkoopactie voor zonnepanelen in de gemeente Bunnik. Er werden in totaal bijna 1000 zonnepanelen geïnstalleerd. Ze vertelt over één van deze installatieprojecten. 

Simone: op 23 april 2020 heb ik met 3 collega’s een installatie van twee buren gerealiseerd in de Gemeente Bunnik. Als beginnend installateur was dit de eerste warme dag voor mij op het dak; 25 °C op de grond en zo’n 35 tot 40 °C op het dak wat flink wennen was! Ondanks de hitte en het gezweet was het een heerlijke dag waarin wij als installateurs ontzettend in de watten zijn gelegd. Zowel van Meta als Leo kregen we herhaaldelijk biologisch appelsap uit de buurt ingeschonken, wat noten om op kracht te blijven en aan het eind van de dag een koud biertje die we samen opdronken in de zon! Dit ging gepaard met lof over de zojuist geplaatste zonnepanelen, gesprekken over de imkerij van Leo en Meta’s zeer inspirerende sociale werk.

Leo & Meta hebben de zonnepanelen laten installeren omdat ze bij willen dragen aan een CO2 neutrale woning. De groepsaankoop in Bunnik heeft ze het duwtje in de goede richting gegeven en van het resultaat zeggen ze: ‘Fantastisch!’.

Als kers op de taart kregen we allemaal een prachtige pot goudkleurige honing mee naar huis, waar ik nog steeds van smul. Ontzettend bedankt voor deze heerlijke werkdag en +10 voor een CO2 neutraal huis! Het ga jullie goed! 

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Ook energie-onafhankelijk worden met zonnepanelen?

Vraag direct een offerte aan ❯


Een groendak en zonnepanelen op het dak in Utrecht