Volg ons

Ons team  /  Projectleiders  /Ahmet Örgü

Ahmet Örgü


Waar kom je vandaan?

Ik ben Ahmet Örgü, werkvoorbereider bij Groenpand. Ik ben in Utrecht geboren en getogen. Hiervoor heb ik de opleiding Technicus Engineering gestudeerd binnen de elektrotechniek. In het verleden heb ik vaak stage gelopen bij bedrijven binnen de techniek branche.

Waarom werk je bij Groenpand?

In 2018 ben ik als stagiair begonnen bij Groenpand. Tijdens mijn studie heb ik ook bij Groenpand gewerkt als bijbaantje. Ik had het erg naar mijn zin, dus ik heb mijn 2de stage periode ook bij Groenpand gedaan.

Nu bijna 2,5 jaar later werk ik als Werkvoorbereider. Mijn taken bestaan voornamelijk uit het voorbereiden en opleveren van Zon klussen. Dit was ook mijn doel, tijdens mijn opleiding wilde ik altijd al werkvoorbereider zijn en bij Groenpand heb ik de kans gekregen om het te zijn. Het verduurzamen speelde ook een grote rol. In het begin dacht ik er anders over maar nu is het mooi om te zien wat mijn collega’s en ik doen om Nederland te verduurzamen.

ahmet örgü
Wie of wat inspireert je?

Ik heb eigenlijk niet een inspiratiebron. Ik kijk meestal naar mensen die hard werken voor zijn of haar doelen. Daar probeer ik iets uit te halen.

Wat doe je verder nog?

In het dagelijks leven sport ik erg veel ik doe aan voetballen, gamen en fitnessen. Ik leef samen met mijn ouders en broertje in Utrecht.

Welk land of plek zou je graag willen bezoeken?

Dubai. Het is een land met heel veel techniek en luxe het is mooi om te zien hoe het van niets naar iets is gekomen.