Volg ons

Ons team  /  Installateurs  / Harold Zijlstra

Harold Zijlstra


Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid in Amersfoort. Na mijn middelbare school heb ik verschillende opleidingen voor autotechniek gedaan en ben ook werkzaam geweest als automonteur. Na 4 jaar heb ik besloten om verder te gaan studeren en ben ik via een tussentraject bij HBO theologie in Ede terecht gekomen. Na het behalen van mijn propedeuse ben ik doorgegaan naar de Radboud universiteit in Nijmegen en heb daar 5 jaar lang filosofie gestudeerd. Na al het studeren, begon ik toch weer onrustige handen te krijgen en ben ik via een oude studiegenoot bij Groenpand terecht gekomen.

Waarom werk je bij Groenpand?

Ik ben in 2018 bij Groenpand gaan werken omdat dit een goede combinatie is van fysiek en technisch bezig zijn, en tegelijk een bijdrage aan de energietransitie om klimaatopwarming tegen te gaan. Ik ben blijven hangen vanwege de leuke mensen en fijne werksfeer.

harold zijlstra
Wie of wat inspireert je?

Mensen die zich inzetten om klimaatverandering te remmen en/of dierenleed tegen willen gaan. Denk aan demonstraties of politici die zich hier voor inzetten. Ook haal ik mijn inspiratie uit keiharde metal. En Tim Fransen natuurlijk.

Wat doe je verder nog?

Samen met Judit heb ik een dochter van 2,5. Superleuk, maar soms ook vermoeiend. Ik zou graag meer boeken willen lezen, maar mijn ogen vallen 's avonds dicht :). Maar ik lees dus graag boeken, meestal wel iets filosofisch. Verder probeer ik tijd te maken om gitaar te spelen.