Volg ons

Ons team  /  Projectleiders  / Orrin Hoogeveen

Orrin Hoogeveen


Waar kom je vandaan?

Ik kom oorspronkelijk uit Aalsmeer en woon sinds eind november 2011 met veel plezier in Utrecht. Begonnen in een studentenhuis met 28 huisgenoten en sinds 2016 in een appartement in de wijk Buiten-Wittevrouwen.

Waarom werk je bij Groenpand?

Ik werk sinds eind 2020 bij Groenpand. Vanuit de facilitaire Dienstverlening de zijstap mogen maken naar de verduurzamingstechniek. Dit doe ik elke dag met veel plezier mede dankzij mijn collega's en de klanten die we mogen helpen met de stappen naar vermindering en verduurzaming van hun energiegebruik. De missie van Groenpand is met een financieel gezond bedrijf de wereld verduurzamen zodat we op een open en gezonde manier de energie transitie in gaan en hier met zijn allen over 50 jaar nog kunnen genieten van een gezonde leefomgeving.

orrin hoogeveen
Wie of wat inspireert je?

De mensen om mij heen inspireren mij. Van iedereen die je tegenkomt in het leven kan je wat leren of opsteken qua nieuwe informatie of een ander wereldbeeld.

Wat doe je verder nog?

Naast klussen waar het kan lekker op avontuur met de hond.

Welk land zou je nog een keer willen bezoeken?

Ik zou erg graag nog een keer Scandinavië rond willen rijden/lopen. De verschillende landschapsvormen die daar voorkomen lijken mij ontzagwekkend en inspirerend.