Ons team  /  Projectleiders  / Orrin Hoogeveen

Orrin Hoogeveen


Waar kom je vandaan?

Ik kom oorspronkelijk uit Aalsmeer en woon sinds eind november 2011 met veel plezier in Utrecht. Begonnen in een studentenhuis met 28 huisgenoten en sinds 2016 in een appartement in de wijk Buiten-Wittevrouwen.

Waarom werk je bij Groenpand?

Na 8,5 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben en daarin de groei redelijk te hebben “uitgespeeld” kwam ik zonder echt te zoeken op de functie terecht die ik nu mag bekleden. Zoals met veel dingen in het leven kwam ik via via de vacature tegen en spreekt de duurzaamheidssector mij erg aan. De missie van Groenpand is met een financieel gezond bedrijf de wereld verduurzamen zodat we op een open en gezonde manier de energie transitie in gaan.

orrin hoogeveen
Wie of wat inspireert je?

De mensen om mij heen inspireren mij. Van iedereen die je tegenkomt in het leven kan je wat leren of opsteken qua nieuwe informatie of een ander wereldbeeld.

Wat doe je verder nog?

Naast het rommelen in mijn berging met verschillende stukken gereedschap ga ik regelmatig met mijn vriendin (en verdere team) samen airsoften. Deze sociale teamsport onder de categorie: "Buiten spelen voor volwassenen."

Welk land zou je nog een keer willen bezoeken?

Ik zou erg graag nog een keer Scandinavië rond willen rijden/lopen. De verschillende landschapsvormen die daar voorkomen lijken mij ontzagwekkend en inspirerend.