Volg ons


Kantoorruimte of werkplek huren bij Groenpand


Ben jij voor jouw organisatie op zoek naar een inspirerende plek om de volgende groeifase realiseren? Bij Groenpand hebben we ± 30 werkplekken te huur voor een select aantal toffe bedrijven of stichtingen met een duurzame drive. Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op


Over Groenpand

Groenpand zet zich in voor een duurzame toekomst door bedrijven en particulieren te helpen bij het vergroenen van hun panden. Dit doen we door middel van advies, het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en groendaken, én door het leveren van groene stroom en gas. 

Ons pand is een broeinest van wereldverbeteraars waar gelijkgestemde bedrijven samenkomen om ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren. 

Moderne werkplekken

De vibe bij Groenpand laat zich het best omschrijven als een duurzame start-up. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar bedrijven kunnen floreren en samenwerken aan een groenere toekomst. Of je nu behoefte hebt aan een kantoortuin, overlegruimtes of focuswerkplekken, bij ons vind je de perfecte ruimte voor jouw team.

Centrale locatie

Onze werkruimtes zijn strategisch gelegen in het hart van Nederland, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Of je nu met het openbaar vervoer komt of met de (elektrische) auto, bij ons parkeer je gratis en ben je snel op jouw bestemming.

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Uitstekende faciliteiten

Maak gebruik van alle aanwezige faciliteiten in en om het pand. Wat dacht je van in de koffiepauze een potje tafeltennissen of lekker in het zonnetje lunchen aan de picknicktafel?

Verse koffie, thee, 
noten en dadels


Voldoende
parkeerruimte

met oplaadpunten voor elektrische auto'sIn-house
contentstudio

Voor al jouw media- en contentbehoeften


Razendsnel internet

 om efficiënt te werken

Flexibele voorwaarden

Wij bieden flexibele huurvoorwaarden die zijn afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

  • Verhuur voor minimaal 1 jaar tot maximaal 3 jaar.
  • Huurprijs per m² plus servicekosten of per afgenomen werkplek. Het is niet mogelijk om losse werkplekken te huren.
  • Waarborgsom en opzegtermijn van 3 maanden.
  • Administratiekosten (contract, sleutel, etc.): €100.

Neem contact op voor een prijsopgave.

Hoe werkt het?

Neem contact op
Online kennismaking
Bezichtiging
Aanbod
Huurovereenkomst

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in het huren van een werkruimte bij Groenpand? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.  We kijken ernaar uit om jou en jouw team te verwelkomen in onze duurzame werkplekken!

Separate email addresses with a comma.