Volg ons

Groenpand is Triple Solar Gold Partner

Utrecht, 17 januari 2024 - Groenpand is vanaf nu Gold Partner van Triple Solar, fabrikant van PVT-systemen. Dit systeem combineert speciale thermische zonnepanelen met een warmtepomp, waarmee je je huis super efficiënt kunt verwarmen.

"We zijn erg blij met deze samenwerking", zegt Joren Harmanny, directeur van Groenpand. "Triple Solar is een toonaangevend bedrijf in PVT-systemen. Hun systemen zijn van hoge kwaliteit, zijn geluidsarm en geproduceerd in Nederland. Het is de meest duurzame oplossing om je huis mee te verwarmen.”

Mark Hoff, marketing directeur van Triple Solar , is ook verheugd over de samenwerking. "Groenpand is een vooraanstaand bedrijf in duurzame energie", zegt hij. "Met hun expertise en installatie ervaring kunnen we samen nog meer mensen laten profiteren van de voordelen van het PVT-systeem en zorgen voor een lagere energie rekening!"

Uniek door combinatie van elektriciteit en warmte
PVT-systemen zijn uniek omdat ze zowel elektriciteit als warmte opwekken. Ze combineren thermische zonnepanelen met een warmtepomp. Bovendien is er geen buitenunit nodig, waardoor het systeem zeer stil is. Dit maakt ze een efficiënte en duurzame oplossing voor woningeigenaren en bedrijven.

Gold Partnership 
Groenpand is ontzettend blij om zich vanaf nu Triple Solar Gold Partner te mogen noemen. Criteria van het Gold Partnership zijn onder meer dat Groenpand gecertificeerd is volgens VCA, InstallQ en scope 12. Ook heeft Groenpand installateurs in dienst die zich hebben gespecialiseerd in PVT-systemen van Triple Solar en die regelmatig opleidingen blijven volgen bij Triple Solar in Amsterdam.

Met het Gold Partnership luiden Groenpand en Triple Solar een nog nauwere samenwerking in tussen de bedrijven. Dankzij wederzijdse uitwisseling van kennis en ervaring krijgt de klant het beste product. Mark Hoff: “We hebben dezelfde missie om Nederland te verduurzamen op een écht duurzame manier. Dat maakt deze samenwerking zo waardevol”.

Bekijk meer informatie over de PVT-systemen van Triple Solar. 

Leer meer over PVT-systemen


Groenpand Maatwerk wordt Enoma