Volg ons

Wanneer ben ik aan de beurt voor een hybride warmtepomp?


Dat is op dit moment lastig te zeggen. Als je bij ons een offerte aanvraagt voor een hybride warmtepomp zetten we je op onze wachtlijst. Sta je al op de lijst, dan hoef je niets te doen. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en starten hopelijk zo snel mogelijk weer met de verkoop en installatie van warmtepompen. Heb je geen interesse meer? Neem dan contact met ons op per e-mail (info@groenpand.nl), dan registreren wij jou direct als niet langer geïnteresseerd en maak je plek voor de volgende op de wachtlijst.

De productie en levering van hybride warmtepompen is tot onze spijt, vanwege tekorten van grondstoffen en wereldproblematiek, nog steeds problematisch. We blijven voortdurend in gesprek met producenten om ervoor te zorgen dat zodra er warmtepompen leverbaar zijn, we direct onze adviseurs weer op pad kunnen sturen. Enige tijd geleden leek het erop dat we een producent hadden gevonden die dit jaar een kleine hoeveelheid hybride warmtepompen kon gaan leveren, maar ook deze producent moest daarop terugkomen. Het blijkt dat er veel onzeker is omtrent de hybride warmtepomp en geen enkele producent leverzekerheid kan bieden. Wat wél zeker is, is dat Groenpand blijft geloven in de hybride warmtepomp. Zodra wij leverzekerheid krijgen van één of meerdere producenten, starten wij wederom met adviseren van dit mooie product.

We vinden het zelf erg jammer dat de verduurzaming op het gebied van warmtepompen stokt, maar we laten ons niet uit het veld slaan. Wij verwachten dat de warmtepomp over een aantal jaar, net als zonnepanelen, niet meer weg te denken is uit een groen pand. Wij doen er alles aan om dat zo snel mogelijk te realiseren. In de tussentijd kunnen we je misschien ergens anders mee helpen? Kijk bijvoorbeeld op onze aanbodpagina.


Wanneer komt mijn omvormer?