Wat is je vraag? Energiescan


De afspraak met de energieadviseur duurt 1 uur voor gemiddelde woningen, 1,5 uur voor grote woningen en vanaf 1 dagdeel voor bedrijfspanden, afhankelijk van de specifieke vragen.

Voor gemiddelde woonhuizen: Je krijg een afspraak met een energieadviseur, online of bij jou thuis (€1,21 per km vanaf  ons kantoor ). Tijdens de afspraak stelt de adviseur je vragen en inventariseert alle informatie over jouw huis. Na afloop ontvang je jouw persoonlijke bespaarplan. In dit plan staan je grote energieverbruikers, energiebesparingsadviezen en of je huis geschikt is voor duurzame oplossingen zoals zonnepanelen of een warmtepomp. Je kunt het plan rustig doornemen en als je daarna nog vragen hebt, kun je die nog een keer telefonisch of per e-mail stellen, dat zit inbegrepen in de energiescan.

Voor grote woonhuizen en bedrijfspanden: Je krijgt een afspraak met een energieadviseur bij jou op locatie. Tijdens de afspraak stelt de adviseur je vragen en neemt het pand goed op. Na afloop ontvang je het plan met zaken die je kunt doen om energie te besparen of zelfs op te wekken. In dit plan staan de grote energieverbruikers, energiebesparingsadviezen en of je pand geschikt is voor duurzame oplossingen zoals zonnepanelen of een warmtepomp. Je kunt daarna zelf bepalen wat je met de bevindingen doet. Groenpand kan je helpen met uitvoeren van installaties.

Als je kiest voor advies op afstand, kun je kiezen uit een telefonisch gesprek of videobellen. Voor het videobellen heb je een computer of smartphone met camera nodig. We maken hiervoor gebruik van Google Meet. Daarvoor hoef je niks te downloaden. Zorg dat je van te voren checkt dat je camera en microfoon goed werken, zodat we direct aan de slag kunnen!​

Jazeker, je kunt met elk energievraagstuk bij ons terecht! Wil je bijvoorbeeld een ventilatieplan, een verwarmingsplan of ben je benieuwd of je pand volledig gasloos kan worden? Neem contact met ons op en dan voorzien we jou van een passend voorstel en persoonlijk energieadvies.

Voor iedereen die energie wil besparen! Het maakt niet uit of je net begint of dat je bijvoorbeeld al zonnepanelen op je dak hebt liggen en de eerste isolaties hebt gedaan. Met de energiescan kijken we waar in jouw huis of bedrijfspand de grootste winst te behalen valt.

 Zonnepanelen


 Warmtepomp


 Groendak


 Laadpaal


 Stroom & gas


 Onderhoudscontract