Volg ons

Wanneer komt mijn omvormer?


Dat weten we helaas niet exact, maar als jouw omvormer binnenkomt krijg je direct bericht van ons om de installatie in te plannen. Wij willen net zo graag als jij de installatie zo snel mogelijk helemaal afmaken. Het is niet nodig om hier achteraan te bellen of te mailen wanneer jij aan de beurt bent: we kunnen die vraag op dit moment niet beantwoorden.

Vanwege een wereldwijd chiptekort, en een enorme toename in de vraag naar omvormers zijn er dit jaar enorme tekorten. En dat kan nog wel tot in 2023 voortduren. Mede doordat wij al bijna 10 jaar lang samenwerken met SolarEdge en SMA, krijgen wij gelukkig wel regelmatig omvormers geleverd, maar veel minder dan we bestellen en met veel langere wachttijden. Ook krijgen we niet 100% duidelijkheid over wanneer er wat geleverd wordt. Daarom hebben we nu een wachtlijst. Degenen die het langst op onze omvormerwachtlijst staan zijn in principe als eerste aan de beurt. Het kan soms gebeuren dat er een ander type omvormer (die bij jou niet bruikbaar is) al eerder wordt geleverd en dat we daardoor iemand anders, die korter op de lijst stond, toch eerder kunnen helpen. Toch heeft het geen zin tussentijds van omvormer te wisselen, onze verkoopadviseurs houden al zoveel mogelijk rekening met de beschikbaarheid van omvormers.

We bieden ons excuus aan voor deze vervelende situatie, we hopen dat we je zo snel mogelijk verder kunnen helpen om je eigen hernieuwbare zonnestroom te gaan oogsten. In de tussentijd kunnen we je misschien ergens anders mee helpen? Kijk bijvoorbeeld op onze aanbodpagina.


Energiecompensatie regeling nov en dec 2022