Bodemisolatie

Een warme vloer en lagere stookkosten


Via de vloer verliest een huis een groot deel van haar warmte. Zonde! Door je vloer te isoleren via de kruipruimte blijft de warmte beter behouden en hoef je minder te stoken. Doordat je warmtepomp of cv-ketel minder hard hoeft te werken, bespaar je tot wel 20% op je stookkosten. Bodemisolatie verdien je dus snel terug. Goed voor warme voeten en voor je portemonnee! Daarnaast kun je momenteel tot 30% subsidie op bodemisolatie ontvangen (als je meerdere verduurzamende maatregelen uitvoert).


Vraag direct een offerte aan ❯

Onze bodemisolatie installateur
Joas

vloerisolatie installateur joas molenaar

“Ik vind het gaaf dat ik met mijn werk help voorkomen dat er onnodig energie verloren gaat en de planeet weer een stukje leefbaarder blijft voor de toekomst.”​

3 Redenen om je vloer te isoleren


slimme thermostaat

1 Bespaar energiekosten

Door de kruipruimte te isoleren gaat er minder warmte verloren. Hierdoor hoef je minder te stoken en bespaar je dus op je energielasten.

warme voeten

2 Comfortabele temperatuur

De warmte die zonder bodem- of vloerisolatie door de vloer verloren zou zijn gegaan, wordt nu teruggekaatst. De vloer warmt op en blijft lang warm. Dat voelt lekker aan.

mus op tak

3 Goed voor de planeet

Als je het aan de mussen vraagt, hoef je voor hen niet te stoken. Zij willen liever ook geen gevaarlijke klimaatverandering. We kunnen dit helpen voorkomen door minder energie te gebruiken.

Waarom kiezen voor Groenpand?

 Persoonlijk advies

 Van begin tot eind écht duurzaam

 Milieubewust en gedreven voor het klimaat

 Service met een glimlach door ons eigen deskundige installatieteam

 Breed verduurzamingsaanbod

groenpand teamfoto

Warme sokken

Als je je vloer isoleert, is het alsof je je huis warme sokken aantrekt. De kruipruimte is een koude, vaak vochtige of zelfs natte plek. Als je zelf koude, natte voeten hebt is het moeilijk om het warm te hebben, toch? Wij isoleren de vloer vanuit de kruipruimte. Eerst leggen we bodemfolie op de grond waardoor vocht in de kruipruimte niet langer omhoog trekt. Vervolgens plaatsen we Isobooster. De lucht wordt stilgezet tussen speciale folies die het warmtetransport door straling tot een minimum beperken. Zo wordt optimaal geprofiteerd van de slechte warmtegeleiding van lucht en blijft de warmte van de vloer behouden. Et voilá, jij en je pand hebben heerlijke warme sokken!

Energiebesparing

We weten nu dat onze vloerisolatie goed is voor een droge kruipruimte en warmere voeten. Maar de echte meerwaarde van isoleren zit hem natuurlijk in het binnenhouden van de opgewekte warmte. De warmte die jouw vloerverwarming of radiatoren heeft opgewekt, houd je veel beter vast. Daardoor hoef je minder te stoken. Dat scheelt weer in de energielasten. Bespaar direct tot wel 20% van je stookkosten!

Hoe werkt het

Je vraagt een offerte aan op onze website
Wij nemen meestal binnen 5 dagen contact met je op en maken eventueel vast een indicatie
Wij komen langs voor een huisopname om je wensen door te nemen de technische mogelijkheden te bepalen
Je ontvangt een definitieve offerte 
Je geeft akkoord op de offerte en we plannen de installatiedag in

De vloerisolatie wordt aangebracht en jij bespaart vanaf dan energiekosten!

Veelgestelde vragen over bodemisolatie


Andere producten