Volg ons

Ons team  /  Advies & Verkoop  / Luca Gordijn

Luca Gordijn

Duurzaamheidsadviseur


Waar kom je vandaan?

In 1989 ben ik geboren in Brazilië en als baby geadopteerd door mijn Nederlandse ouders. Ik ben in Utrecht opgegroeid en heb sociologie gestudeerd aan de UU en aan de EUR.

Na mijn studie ben ik voor een periode van bijna 3 jaar naar Azië vertrokken voor stages, werk en om te reizen. De meeste tijd in Azië heb ik doorgebracht in Vietnam, waar ik een stage in Hanoi heb gedaan en een jaar als Recruiter in Ho Chi Minh City heb gewerkt. Inmiddels ben ik alweer een paar jaar terug in Nederland en heb de eerste 2 jaar als Binnendienst Verkoopadviseur gewerkt bij een bedrijf dat zonnepanelen verhuurt en verkoopt door heel Nederland. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan komt mij nu goed van pas bij Groenpand.

luca gordijn
Waarom werk je bij Groenpand?

Wat mij aanspreekt aan het werken bij Groenpand is dat het bedrijf naast zonnepanelen ook andere duurzame producten aanbiedt zoals warmtepompen, laadpalen, groendaken en duurzame energie. De eerste jaren bij Groenpand ben ik voornamelijk bezig geweest met klanten adviseren voor zonnepanelen. Tegenwoordig ga ik bij klanten langs om ze te adviseren hoe ze van het gas af kunnen met een warmtepomp en hoe ze hun huis slim kunnen verduurzamen met andere maatregelen. Ook ondersteun ik Joren, de bedrijfsleider, in relatiebeheer met zakelijke- en grote particuliere klanten.

Binnen Groenpand vind ik de bedrijfscultuur heel aangenaam. Collega’s zijn zeer toegankelijk, vriendelijk en open naar elkaar en zijn tegelijkertijd ook serieus en professioneel. Verder vind ik het prettig dat het totaal geen hiërarchisch bedrijf is waar het draait om status. Wat ik ook mooi vind aan Groenpand is dat de oprichters, Ijmert en Joren, duurzaamheid oprecht heel belangrijk vinden en dat ze dit bedrijf niet zijn gestart om er per se rijk mee te worden.

Wat doe je verder nog?

In mijn vrije tijd sport en lees ik graag. Verder ben ik soms ook actief als klimaatactivist.