Ons team  /  Advies & Verkoop  / Luca Gordijn

Luca Gordijn 


Mijn naam is Luca en ik werk bij Groenpand als verkoopadviseur. In 1989 ben ik geboren in Brazilië en als baby geadopteerd door mijn Nederlandse ouders. Ik ben in Utrecht opgegroeid en heb sociologie gestudeerd aan de UU en aan de EUR.

Na mijn studie ben ik voor een periode van bijna 3 jaar naar Azië vertrokken voor stages, werk en om te reizen. De meeste tijd in Azië heb ik doorgebracht in Vietnam, waar ik een stage in Hanoi heb gedaan en jaar als Recruiter in Ho Chi Minh City heb gewerkt. Inmiddels ben ik alweer een paar jaar terug in Nederland en heb de eerste 2 jaar als Binnendienst Verkoopadviseur gewerkt bij een bedrijf dat zonnepanelen verhuurt en verkoopt door heel Nederland. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan kan ik goed gebruiken bij Groenpand.

luca gordijn

​ Wat mij aanspreekt aan het werken bij Groenpand is dat het bedrijf naast zonnepanelen ook andere duurzame producten aanbiedt zoals warmtepompen en groendaken. Het zou mooi zijn als ik klanten uiteindelijk goed kan adviseren over hoe ze hun woning volledig kunnen verduurzamen. Groenpand is een hele mooie plek om die kennis en ervaring op te doen.

Daarnaast vind ik de bedrijfscultuur heel aangenaam. Collega’s zijn zeer toegankelijk, vriendelijk en open naar elkaar en zijn tegelijkertijd ook serieus en professioneel. Verder vind ik het prettig dat het totaal geen hiërarchisch bedrijf is waar het draait om status. Wat ik ook mooi vind aan Groenpand is dat de oprichters, Ijmert en Joren, duurzaamheid oprecht heel belangrijk vinden en dat ze dit bedrijf niet zijn gestart om er per se rijk mee te worden.