Volg ons

Ons team   /   Ondersteuning   / Mariska Middelburg

Mariska Middelburg

HR adviseur


Mariska zorgt ervoor dat alles rondom HR binnen Groenpand goed wordt geregeld. Dit varieert van het aannemen van nieuwe collega’s tot het opzetten van een nieuwe pensioenregeling.

Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid in Brabant en toen ik ging studeren ben ik naar Utrecht verhuisd. In Utrecht ben ik Economie en Bedrijfseconomie gaan studeren. Een ontzettend leuke tijd met leuke mensen, maar ik wist al snel dat ik niks met de studie wilde gaan doen. Tijdens mijn bestuursjaar bij de studievereniging kwam ik erachter waar ik mijn toekomst in zag: Human Resources! En wat bleek, als ik wat extra vakken zou toevoegen aan mijn bachelor kon ik na een selectie de master Strategisch Human Resources in Utrecht gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan!

Ervaring en vaardigheden
  • Opleiding strategic human resource management
  • Werkervaring als HR adviseur en -consultant
  • Specialist in HR, en generalist op alle HR onderwerpen
Waarom werk je bij Groenpand?

De vacature bij Groenpand kwam ik per toeval tegen. Ik had het goed naar mijn zin bij mijn vorige werkgever, maar de vacature trok gelijk mijn aandacht. De HR afdeling opzetten én werken bij een bedrijf dat zijn steentje bijdraagt aan een beter milieu: Ik kon niet anders dan solliciteren op deze functie! Ik ben nog steeds dolgelukkig met deze keuze en ik ben heel trots dat ik bij Groenpand werk.

mariska middelburg
Wie of wat inspireert je?

Mijn vader is mijn grootste inspiratiebron. Hij is helaas overleden, maar zijn wijsheden blijven me altijd bij. Hij stond enorm positief in het leven en keek met een mooie blik naar de wereld. Problemen kende hij niet, hooguit uitdagingen waar hij oplossingen voor zocht.

Wat doe je verder nog?

Van alles! Nu de sportscholen dicht zijn, wandel ik veel met mijn vriend en dochter door Utrecht. Verder hou ik van gezelligheid met vrienden en familie in combinatie met lekker eten en een goed glas wijn. Op woensdag heb ik mijn vrije dag, dan struinen mijn dochter en ik speeltuinen af en maken we 'prachtige' kunstwerken met o.a. verf, krijt, potloden en stickers.

Wat is jouw doel bij Groenpand in één zin?

Ervoor zorgen dat Groenpand de tofste werkgever is en blijft!