Ons team  /  Bedrijfsleiding  / Nineke Folbert

Nineke Folbert


Wie ben je?

Ik zou mezelf omschrijven als een behoorlijk nuchter en sociaal persoon. Ik ben geboren in het mooie Twente (what’s new bij Groenpand) en ben de jongste van drie meiden.

Ik studeerde verpleegkunde, sociaal pedagogische hulpverlening en heb een management opleiding afgerond.

In 2012, in het jaar dat mijn eerste zoon werd geboren, keek ik de documentaire ‘Before the flood’ en op dat moment werd ik me bewust van hoe onbewust ik energie verspil en welke gevolgen het onbewust leven met zich meebrengt. Groenpand bevestigde zonnepanelen op mijn huis. Een zaadje werd geplant en ik werd bewuster op verspilling en verduurzaming.

Wat is je functie bij Groenpand?

Ik ben teamleider van het advies en verkoop team, maar denk zelf ook graag mee om panden te verduurzamen door advies en verkoopgesprekken met klanten te voeren.

nineke folbert
Wat doe je verder nog?

Naast mijn werk ben ik vooral graag samen met mijn kinderen, vrienden of familie. Wat we dan doen maakt me niet veel uit, maar gezelligheid om me heen is iets waar ik van geniet. Met vlagen kan ik het niet laten om allerlei ‘do it yourself’ klusjes - en dan ook nog het liefst alles door elkaar heen - op te pakken en soms vind je me juist chillend op de bank.