Ons team /  Ondersteuning / Kelly Nolte

Kelly Nolte


Waar kom je vandaan?

Mijn naam is Kelly, een geboren en getogen Woerdenaar. Samen met mijn 2 prachtige dochters en lieve vriend woon ik een in huis met karakter aan de Rijn. Achter ons huis hebben wij een sloepje liggen waarmee wij regelmatig het water mee op gaan om te genieten. Passie voor water heb ik ontwikkeld op Zeilschool Vinkeveen waar ik een groot deel van mijn jeugd heb gezeild. Natuur en voeding hebben ook mijn interesse. Zodoende ben ik een moestuin gestart bij mijn schoonouders op de boerderij. Heel ontspannen en leerzaam om van dichtbij alle groei mee te maken en dit te kunnen laten zien aan mijn dochters. 

Zowel het zeilen op het water en het zien van het groeiproces in de moestuin heeft mijn doen laten inzien dat alles zijn eigen tijd en timing kent. Daarom sta ik ook volledig achter de filosofie die Groenpand heeft om onze planeet te verduurzamen zodat we onafhankelijk kunnen worden van vervuilende fossiele brandstoffen. Iedereen kan op zijn eigen manier en tempo duurzaamheid aanbrengen om de wereld wat groener te maken. Dit is mijn bijdrage.

kelly nolte
Waarom werk je bij Groenpand?

Alles viel op zijn plek na het bekijken van de website. Dit goede gevoel werd tijdens de kennismaking bevestigd waardoor ik het zeker wist. Voor dit bedrijf wil ik aan de slag! 

Waar word jij blij van?

Harry Potter! Sublime! Jeetje, er zijn zoveel leuke dingen om te benoemen maar net zoals zoveel mensen hou ik van eten & drinken, lezen, muziek, sporten en sociale activiteiten. Overigens kan ik de meeste van deze onderwerpen wel kwijt in zeiluitjes ;) Ik vind het erg ontspannen om met vrienden op een zeilboot heen er weer de flaneren op de waddenzee.